Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drept la replică USR-PLUS: Domnul Breaz și-a pierdut moralitatea, iar busola i-a confiscat-o Mircea Hava

Publicat

Locuitorii județului Alba au urmărit cu amuzament comedia politică pusă în scenă în ultima perioadă de domnul Daniel Breaz, fost senator PSD, fost ministrul PSD al Culturii, fost ocupant temporar al scaunului de ministrul al Educației.

Un CV de invidiat la care sigur tânjește orice pesedist cu pedigree și în care observăm că domnul Breaz se chinuie să își adauge și postul de prim gargaragiu politic al județului Alba.

Observăm astfel că domnia sa își transformă demisia din PSD într-un gest de mare onoare politică și se lansează în acuze la adresa USR-PLUS, la fel ca un copil frustrat, care observă că alții sunt mai populari în curtea școlii (a se citi curtea universității). Logoreea verbală bruscă a domnului senator ne demonstrează că, de fapt, domnia sa este în căutarea unei noi „busole politice”, pe care, dacă ar fi să ascultă gura urbei, i-a confiscat-o Mircea Hava. Deja așteptăm cu interes să îi vedem braț la braț la viitoarele chermeze politice sau să aflăm de noul botez politic pe care i-l va face nașu’ Hava.

Nu ne obosim să îi comentăm domnului rector, senator, cu regrete de ministru, Daniel Breaz, inepțiile și elucubrațiile politice, dar îi reamintim faptele sale de „înaltă moralitate politică” din primul și sperăm ultimul mandat de senator: a participat „noaptea ca hoții” la Ordonanța 13, a girat penali în funcții publice și a sfidat românii cu aroganță.

Pentru imaginea completă a acestui erudit politician amintim și declarația despre mama care își crește singură copilul („A fost o familie, dar s-a întâmplat ceva şi nu mai este”) sau despre Mihai Eminescu („este practic cel mai mare poet CARE l-a dat România, cel puțin până în momentul de față” – corect: PE CARE l-a dat). Și ultima declarație era făcută în calitate de ministru al Culturii, dar e adevărat că era în Guvernul Dăncilă și poate era regulă de la partid să vorbească „dăncileza”.

În rugăm pe domnul fost pesedist, viitor liberal sau ce calitate politică îi pregătește conștiința și moralitatea, să nu se mai comporte ca în proverbul românesc „câinele moare de drum lung, iar…”. Dacă nu știe proverbul, poate da o căutare pe „goagăl” sau poate pune mâna pe o carte din biblioteca universității pe care o păstorește.

Noi, cei din USR-PLUS rămânem alături de oameni și să fiți sigur că, spre exemplu, ne vom lupta să nu încasați pensia specială pentru cât timp ați moțăit în Parlament.

Încheiem cu o mare curiozitate: cum puteați sta, domnule Breaz, la aceeași masă cu Vorica Dăncilă și să îi girați analfabetismul funcțional? Sau cum ați putut gira penali în funcții publice? Ne referim la mentorul politic Liviu Dragnea.

Concluzia e simplă: Domnul Daniel Breaz demonstrează că pe lângă faptul că nu e dârz, nu e nici măcar mai breaz față de politicienii clasici.

Echipa USR-PLUS Alba

Acest articol a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România – Organizația Județeana Alba, parte a alianței electorale “Alianța  USR PLUS”, cod mandatar financiar: 21200251

Executat de SC INDEPENDENT SRL – portal: https://alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Misi

    marți, 08.09.2020 at 18:45

    E un spectacol ieftin și jalnic modul în care acest ins cu pretenții de mare matematician, specialist într-o strofă din Luceafărul, face tumbe și abur pentru că se cere la pnl după ce a lucrat din greu la „succesul” psd. E si mai jenant modul în care pnl îi urmărește cu interes tiribombele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax