Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drogul care face ravagii printre consumatori a ajuns în atenția Avocatului Poporului

Publicat

droguri

Drogul ”Zombie” a ajuns în atenția Avocatului Poporului. Instituția s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile mai multor orașe sub influenţa putericului drog.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu referitor la situaţia a numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile mai multor orașe sub influenţa drogului “Zombie”. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 49 din Constituţia României privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Din ce în ce mai multe apar  imaginile surprinse cu mai mulţi tineri care par a fi sub influenţa drogurilor şi care zac prăbuşiţi pe trotuare şi prin parcuri, tineri despre care presa relatează că au ajuns, în cele din urmă, în stare gravă, la spital.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au declanşat o anchetă cu privire la această situaţie.

Din primele rezultate, se pare că a rezultat că tinerii ar fi consumat un drog nou introdus pe piaţa consumatorilor de droguri din România, extrem de periculos, denumit sugestiv ”Zombie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax