Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DRPCIV: BLOCAJ în sistemul de eliberare a permiselor auto. Nu se poate susține proba teoretică pentru obținerea carnetelor

Publicat

permis

permis de conducere Blocaj în sistemul de eliberare al permiselor auto. La această oră nu se poate susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie. În acest moment se pot depune doar dosarele pentru înmatriculare şi se efectuează operaţiuni de radiere, potrivit unui comunicat al Direcției Regim Permise de Coducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat că, din cauza unor probeleme de ordin tehnic, luni nu poate fi susţinută proba teoretică în vederea obţinerii permisului de conducere.

Până la remedierea problemei tehnice, nu se pot face programări la proba practică, nu se pot soluţiona cererile de preschimbare a permisului de conducere şi nu se pot emite autorizaţii de circulaţie provizorie.

Până la remedierea situaţiei pot fi depuns doar dosarele în vederea înmatriculărilor de autovehicule şi efectuate operaţiuni de radiere.

Personalul de intervenţie a fost alertat imediat după apariţia problemelor tehnice şi lucrează la remedierea situaţiei încă din noaptea de duminică spre luni.

sursa: digi24.ro, drpciv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax