Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | UPDATE: Drum BLOCAT în judeţul Alba, între localităţile Dobra şi Jina, în Munţii Sebeşului, în urma unei alunecări de teren

Publicat

YouTube video

Drumul judeţean 106 E, ce face legătura între localităţile Dobra (judeţul Alba) şi Jina (judeţul Sibiu) este blocat, miercuri, în jurul amiezii, din cauza unei alunecări de teren. În zonă se intervine cu utilaje de la Primăria Şugag şi se încearcă deblocarea arterei cel puţin pe un sens de mers.

UPDATE: Drumul judeţean a fost deblocat pe un sens de circulaţie, în jurul orei 13.00. Alunecarea de teren a fost semnalată în noaptea de marţi spre miercuri.

Este vorba despre drumul judeţean recent reabilitat, o variantă de acces spre judeţul Sibiu din Transalpina, ce face legătura între Valea Sebeşului şi Mărginimea Sibiului.

Potrivit vicepreşedintelui CJ Alba, Florin Roman, care a fost la locaţia respectivă, în apropiere de limita cu judeţul Sibiu a fost semnalată o alunecare de teren în urma căreia aproximativ 1000 de metri cubi de piatră şi pământ de pe versant s-au prăbuşit pe şosea.

Alunecarea de teren s-a produs în urma precipitaţiilor din ultima perioadă.

YouTube video

Drumul judeţean a fost modernizat acum doi ani, în urma unui proiect implementat de Consiliul Judeţean Sibiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi finanţat din fonduri europene, cu contribuţie de la bugetele judeţene, în valoare totală de 21,12 milioane lei.

Citeşte şi Nou pe Transalpina: Drumul dintre Şugag și Jina a fost modernizat. Lucrările sunt din fonduri europene, cu contribuția CJ Sibiu și Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax