Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drumul comunal 93C Petelei – Poiana Vadului a fost deblocat. Se intervine pentru deszăpezirea drumului judeţean din zona Scărişoara

Publicat

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Alba îşi continuă activitatea de supraveghere şi intervenţie în cazuri speciale datorate condiţiilor meteo. Drumul comunal 3C, către sat Petelei, comuna Poiana Vadului a fost deszăpezit, însă se intervine încă pentru deblocarea drumului judeţean 750 (comuna Scărişoara), nefiind practicabil pentru mijloacele auto. În ultimele 24 de ore, echipajele ISU, împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat încă două persoane cu probleme din cauza frigului. Astfel, numărul total al celor care au beneficiat de asistenţă în condiţiile iernii a ajuns la 129.

Vă prezentăm comunicatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba:

„Vremea a continuat să fie rece, înregistrându-se o temperatură minimă de – 10,6 grade Celsius la Sebeş şi – 5,7 grade Celsius la Blaj. Stratul de zăpadă din judeţ atinge cel mai mare nivel la Arieşeni (85cm) şi Scărişoara (82 cm).

Patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor, împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, au depistat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităţilor administrativ teritoriale, două persoane cu nevoi care puteau fi puse în pericol de temperaturile scăzute (Centrul de Primiri Urgenţe Cugir), ridicând la 129, numărul cazurilor înregistrate pe întreaga perioadă.

Nu sunt raportate defecţiuni la alimentarea cu utilităţi publice (apă, gaz, energie electrică) a consumatorilor din judeţul Alba.

Reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de întreţinere a drumurilor naţionale şi judeţene au intervenit cu forţe şi mijloace pentru menţinerea în condiţii optime de circulaţie a arterelor din judeţ.

Drumul comunal DC 93C, către sat Petelei, comuna Poiana Vadului a fost deszăpezit.

Se intervine pentru deszăpezirea drumului judeţean DJ 750 (comuna Scărişoara), drumul nefiind practicabil pentru mijloacele auto.

În judeţ, se circulă în condiţii de iarnă, nu sunt localităţi izolate.

Deşi, judeţul Alba nu se mai află sub Atenţionare Meteorologică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba monitorizează în continuare acţiunile de intervenţie, pentru menţinerea climatului de normalitate pe raza judeţului Alba.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax