Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drumul de acces la noua fabrică Bosch din Blaj va fi asfaltat în această vară. Licitația va avea loc joi, 6 iunie

Publicat

Cu ocazia inaugurării din 8 iunie a celei de-a treia fabrici „Bosch” la Blaj, drumul de acces la noua platformă, pe o lungime de 14 km, va fi asfaltat, în această vară. În urma unei solicitări din partea primarului din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și a reprezentanților firmei Bosch, Secția Drumuri Naționale Alba a aprobat proiectul.

„Am avut o solicitare din partea primarului Gheorghe Rotar și a firmei Bosch de a reabilita DN 14 B pe o porțiune de 14 kilometri. În data de 6 iunie, cu două zile înainte de inaugurare, are loc licitația pentru executarea acestui tronson. Va fi turnat un nou covor asfaltic”, a declarat vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman.

Potrivit reprezentanților DPL, termenul de realizare a lucrării este de 20 de zile, de la atribuirea contractului de execuție. „La licitație s-au înscris foarte multe firme. Dacă nu vor exista contestații, urmează să fie semnat contractul de execuție. Noi sperăm ca până în august drumul să fie asfaltat complet”, a adăugat Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax