Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO: Drumul de acces pe TRANSALPINA dinspre judeţul Sibiu, BLOCAT. Au căzut pietre pe carosabil

Publicat

Drumul judeţean 106 E, ce face legătura între localităţile Dobra (judeţul Alba) – Transalpina şi Sălişte (judeţul Sibiu) este blocat, joi, din cauza căderii unor pietre pe carosabil. Potrivit IPJ Sibiu, circulaţia este deviată, varianta ocolitoare fiind DN1 – Dobârca (DJ 106 G) – Poiana Sibiului – Jina – Dobra (judeţul Alba).

UPDATE: Spre seară, drumul a fost deblocat parțial, circulația autotovehiculelor fiind posibilă pe o singură bandă. Vineri, 1 decembrie, lucrările vor fi reluate pentru deblocarea totală a carosabilului.

Este vorba despre drumul care leagă Transalpina de Mărginimea Sibiului, care a fost închis, anul trecut, pentru o lună şi jumătate, după ce au fost probleme de surpare a carosabilului, dar şi de alunecări de teren.

Atunci, între localităţile Tilişca şi Rod (judeţul Sibiu), au fost făcute lucrări pentru consolidarea zidului de sprijin şi a părţii carosabile.

În august 2016, traficul a fost cu probleme din cauza unei stânci ce risca să se prăbuşească pe carosabil.

Reamintim că DJ 106 E a fost modernizat în 2014, în urma unui proiect implementat de Consiliul Judeţean Sibiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi finanţat din fonduri europene, cu contribuţie de la bugetele judeţene, în valoare totală de 21,12 milioane lei.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT grav la Petreşti: Trei persoane rănite după ce două maşini s-au lovit

Publicat

smurd

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în localitatea Petreşti. Din primele date, două autoturisme au intrat în coliziune. Una dintre persoanele rănite a rămas prinsă în caroseria maşinii. Potrivit ISU Alba, la faţa locului intervine Garda Sebeş cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Toate persoanele rănite sunt conştiente. UPDATE: […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

A fost modificată legea armelor şi muniţiilor. Care sunt noile condiţii din proiectul adoptat de Parlament

Publicat

pistol

Legislaţia armelor şi muniţiilor a fost modificată prin vot final la Camera Deputaţilor asupra proiectului inițiat de guvern în cursul anului trecut. Una dintre modificări se referă la armele de tir, care vor putea fi folosite în scopul exclusiv de practicare a tirului sportiv, chiar și de tinerii sub 18 ani. “Persoanele care nu au […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

De JOI: Înscrieri pentru LOCURI de PARCARE la Alba Iulia. Condiții, zone vizate, calendar și acte necesare

Publicat

parcari publice

Primăria Alba Iulia începe, din 20 iunie, înscrierile pentru atribuirea unor noi locuri de parcare de reședință, pe bază de abonament. Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare pentru fiecare apartament sau spațiu cu altă destinație în blocurile arondate. O persoană poate depune un singur dosar. Înscrierile se vor face între orele […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Rezervația Masa Jidovului, filmată cu drona. Cum arată unul dintre cele mai frumoase monumente naturale din Alba

Publicat

Masa Jidovului este un monument al naturii cunoscut de localnicii de pe Valea Sebeșului și sub denumirea de „Masa Uriașului”. Formațiunea de piatră face parte dintr-o arie protejată de interes național, de fapt o rezervație naturală de tip geologic și peisagistic situată în sud-vestul Transilvaniei, la granița dintre Alba și Sibiu. Rezervația naturală, inclusă în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate