Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO: Drumul de acces pe TRANSALPINA dinspre judeţul Sibiu, BLOCAT. Au căzut pietre pe carosabil

Publicat

Drumul judeţean 106 E, ce face legătura între localităţile Dobra (judeţul Alba) – Transalpina şi Sălişte (judeţul Sibiu) este blocat, joi, din cauza căderii unor pietre pe carosabil. Potrivit IPJ Sibiu, circulaţia este deviată, varianta ocolitoare fiind DN1 – Dobârca (DJ 106 G) – Poiana Sibiului – Jina – Dobra (judeţul Alba).

UPDATE: Spre seară, drumul a fost deblocat parțial, circulația autotovehiculelor fiind posibilă pe o singură bandă. Vineri, 1 decembrie, lucrările vor fi reluate pentru deblocarea totală a carosabilului.

Este vorba despre drumul care leagă Transalpina de Mărginimea Sibiului, care a fost închis, anul trecut, pentru o lună şi jumătate, după ce au fost probleme de surpare a carosabilului, dar şi de alunecări de teren.

Atunci, între localităţile Tilişca şi Rod (judeţul Sibiu), au fost făcute lucrări pentru consolidarea zidului de sprijin şi a părţii carosabile.

În august 2016, traficul a fost cu probleme din cauza unei stânci ce risca să se prăbuşească pe carosabil.

Reamintim că DJ 106 E a fost modernizat în 2014, în urma unui proiect implementat de Consiliul Judeţean Sibiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi finanţat din fonduri europene, cu contribuţie de la bugetele judeţene, în valoare totală de 21,12 milioane lei.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la coșul de fum al unei case din Ciuguzel. Pompierii din Aiud au intervenit pentru stingerea focului

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu a izbucnit vineri seara, la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Ciuguzel. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe din localitatea Ciuguzel. UPDATE: Incendiul a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Finanțelor, despre rambursarea taxei auto. Data limită până la care românii își vor primi înapoi banii

Publicat

evacuare esapament masina poluare co2

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi că până la finele lunii aprilie, toate deciziile de impunere în privința restituirii taxei auto trebuie să fie emise, amenințând chiar cu demiteri în caz contrar. În plus, până la finele lunii mai, toți românii care au decizii de impunere ar trebui să își primească banii, potrivit ministrului. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Inconștiență fără limite, la Alba Iulia. Trei tineri au escaladat un stâlp de înaltă tensiune din oraș

Publicat

tineri stalp inalta tensiune

Teribilism dus la inconştienţă. Trei tineri au fost surprinși, vineri după-amiaza, în timp ce s-au urcat pe un stâlp de înaltă tensiune aflat în zona podului rutier de peste râul Ampoi, la ieșirea din municipiul Alba Iulia spre Cluj-Napoca. Un cititor Alba24 a surprins imagini cu trei tineri care s-au cățărat pe un stâlp de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Firmele, obligate să încheie asigurare de răspundere profesională. Proiect la Ministerul Justiţiei

Publicat

semnare acte

Firmele vor fi obligate să încheie anual o asigurare de răspundere profesională care să acopere cel puțin cheltuielile necesare unei eventuale proceduri de insolvență. Prevederea se regăseşte într-un proiect de lege lansat vineri în dezbatere publică de Ministerul Justiției. Polița va trebui transmisă Registrului Comerțului, altfel această instituție va putea să pronunțe dizolvarea firmelor, adică, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate