Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO: Drumul de acces pe TRANSALPINA dinspre judeţul Sibiu, BLOCAT. Au căzut pietre pe carosabil

Publicat

Drumul judeţean 106 E, ce face legătura între localităţile Dobra (judeţul Alba) – Transalpina şi Sălişte (judeţul Sibiu) este blocat, joi, din cauza căderii unor pietre pe carosabil. Potrivit IPJ Sibiu, circulaţia este deviată, varianta ocolitoare fiind DN1 – Dobârca (DJ 106 G) – Poiana Sibiului – Jina – Dobra (judeţul Alba).

UPDATE: Spre seară, drumul a fost deblocat parțial, circulația autotovehiculelor fiind posibilă pe o singură bandă. Vineri, 1 decembrie, lucrările vor fi reluate pentru deblocarea totală a carosabilului.

Este vorba despre drumul care leagă Transalpina de Mărginimea Sibiului, care a fost închis, anul trecut, pentru o lună şi jumătate, după ce au fost probleme de surpare a carosabilului, dar şi de alunecări de teren.

Atunci, între localităţile Tilişca şi Rod (judeţul Sibiu), au fost făcute lucrări pentru consolidarea zidului de sprijin şi a părţii carosabile.

În august 2016, traficul a fost cu probleme din cauza unei stânci ce risca să se prăbuşească pe carosabil.

Reamintim că DJ 106 E a fost modernizat în 2014, în urma unui proiect implementat de Consiliul Judeţean Sibiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi finanţat din fonduri europene, cu contribuţie de la bugetele judeţene, în valoare totală de 21,12 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax