Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”Drumul Iancului” de 45 de kilometri, până la Țebea, străbătut pe jos de un grup de tineri susținuți de Nicolae Furdui Iancu

Publicat

Drumul Iancului a fost străbătut în acest an de moți și tineri din toate colțurile țării, fiind susținuți de binecunoscutul interpret Nicolae Furdui Iancu. 

În total, aceștia au mers 45 de kilometri.

Grupul a plecat din fața casei memoriale Avram Iancu din Vidra de Sus, a trecut prin Bulzeștii de Sus (județul Hunedoara), de unde s-a dus mai departe, spre Țebea.

”Noi am fost la Țebea cu sufletul, să ne cinstim Crăișorul. Și atât.

Mulțumim cu tot sufletul, tuturor oamenilor frumoși care au venit din toate colțurile țării pentru a parcurge împreună, pe jos, 45 de km – Drumul Iancului, drumul ce duce spre România din noi!

Ne-au fost alături Nicolae Furdui Iancu, tineri din Țara Moților și Țara Zarandului, Marcel Șerb – Vatra Românească, frații și surorile de la Asociația Neamunit – România, Liga Studenților din Iași și Timișoara, Cetatea Neamului din Sântana – Arad” a postat, după marș, Daniel Stanc, unul dintre organizatori.

Foto: Alin Constantin Teslovan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax