Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Drumul judeţean 107 Râmeţ – Ponor, blocat din cauza zăpezii. Echipajele de intervenţie acţionează pentru reluarea circulaţiei

Publicat

Circulaţia pe drumul judeţean 107, între Râmeţ şi Ponor a fost întreruptă din cauza căderilor masive de zăpadă, potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean Alba. În zonă se intervine pentru deblocarea carosabilului, însă acţiunea utilajelor este îngreunată de condiţiile dificile, de zăpadă viscolită.

Tronsonul de drum judeţean Râmeţ – Ponor nu este o zonă intens circulată, iar stratul de zăpadă este mai înalt faţă de lama utilajului de deszăpezire, fapt ce îngreunează intervenţia. Autorităţile judeţene speră să elibereze carosabilul în cel mai scurt timp.

UPDATE: Circulaţia pe DJ 107 este întreruptă doar în perioada în care acţionează utilajele de drumuri, pentru îndepărtarea zăpezii, astfel că drumul nu este blocat în totalitate, doar traficul este îngreunat, potrivit vicepreşedintelui CJ Alba, Florin Roman.

Un incident similar a fost înregistrat la Mihalţ, pe DJ 107B, unde circulaţia în zona podului a fost îngreunată, pentru aproximativ o jumătate de oră, însă s-a intervenit cu utilaje, iar traficul a fost reluat. La fel, circulaţie dificilă a fost anunţată pe tronsonul Necrileşti – Întregalde.

Probleme de circulaţie au fost semnalate şi la Gârboviţa (zona Aiud) şi Tibru, la orele dimineţii de duminică. Situaţia a fost remediată, potrivit reprezentanţilor CJ Alba.

În judeţul Alba, până la ora 13.00, pe restul sectoarelor de drum nu au fost semnalate probleme majore, potrivit datelor înregistrate la Instituţia Prefectului Alba. În continuare au fost semnalate ninsori în mai multe zone, zăpada pe carosabil fiind de până la 3 centimetri grosime, pe drumurile naţionale.

Secţia Drumuri Naţionale Alba Iulia a acţionat cu 16 autoutilaje şi a răspândit 60 tone material antiderapant pe DN1, DN7, DN67C, DN74, DN75, DN1R, DN74A, DN14B.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. baros

    joi, 07.03.2013 at 18:28

    nu mia folosit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax