Connect with us
Publicitate

ABRUD

Drumuri din Abrud, asfaltate cu peste 3,5 milioane de lei. Alte șapte străzi vor fi reabilitate prin PNDL

Publicat

asfalt abrud

La Abrud se va putea circula în condiții civilizate pe câteva străzi a căror asfaltare a ajuns la final, a anunțat primarul orașului, Nicolae Simina. Este vorba despre o finanțare prin PNDL 1, în valoare de peste 3,5 milioane de lei. Executantul lucrării este firma Florea Grup din Alba Iulia.

Valoarea lucrărilor din județul Alba, finanțate prin PNDL, depășește 625 de milioane de lei. Este vorba, în total, de 135 de proiecte derulate în mai multe orașe și comune. 

”Am ajuns la finalul lucrărilor de asfaltare a unui lot de străzi din orașul Abrud, prin programul de finanțare PNDL 1, în valoare de 3,5 milioale lei. A mai rămas de executat pavarea cu piatră cubică pe strada Mărășești, montarea sau ridicarea căminelor de canalizare și a gaigherelor de scurgere. Vom continua cu marele proiect de dezvoltare prin programul de finanțare PNDL 2, cu țintă spre zona periurbană (străzile Ciuta, Bâdea, Mecea, Soharu, Șerbina, Cristea, Seliște, Pădurea Popii), un proiect în valoare de peste 12,7 milioane lei” a anunțat primarul Nicolae Simina.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax