Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Drumurile din Alba, acoperite din nou de zăpadă. Ninsoarea de marţi după-masa dă de furcă şoferilor. În județ se circulă cu dificultate

Publicat

Chiar dacă nu se află în avertizare de Cod Galben de ninsori, în Alba Iulia şi în judeţul Alba s-a aşternut din nou, marţi seara, un strat consistent de zăpadă, care îngreunează circulaţia maşinilor şi îi determină pe şoferi să-şi arate îndemânarea la volan.

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public şi „Salprest” care asigură întreţinerea drumurilor din oraşul Alba Iulia pe timp de iarnă au acţionat, marţi seara, cu cinci maşini dotate cu lame pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil. Cele mai multe solicitări pentru intervenţii au fost înregistrate în Oarda, iar utilajele au trecut şi în zona Miceşti şi cele apropiate de municipiu. S-a acţionat cu prioritate pe tronsoanele abrupte, în pantă, fiind împrăştiat material antiderapant şi pe arterele cele mai circulate din centru şi cartierul Cetate, dar şi în Ampoi, pentru a nu exista blocaje în trafic.

Locuitorii pot semnala orice neajuns privitor la accesul  în anumite zone din oraş, neacoperite de echipajele de deszăpezire, la numerele de telefon 0258.813.534 (Administrarea Domeniului Public) şi 0258.813.856 (dispecerat „Salprest”).

Cu toate acestea, circulaţia se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de iarnă, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă, pentru a evita eventuale accidente.

Pe drumurile judeţene, nu au fost raportate blocaje în trafic, însă carosabilul este acoperit de zăpadă. Utilajele au intervenit începând cu ora 21.00, iar operaţiunile de curăţare a şoselelor vor fi reluate miercuri dimineaţa, la ora 6.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax