Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba a angajat 18 persoane pe durată determinată. Ce posturi au fost ocupate

Publicat

dsp alba directia de sanatate publica

DSP Alba a anunțat luni  că 18 persoane au fost angajate pe o durată determinată de șase luni, în contextul ”situației excepționale cu care se confruntă toate direcțiile de sănătate publică din țară”.

Este vorba despre personal de specialitate, medical și auxiliar, care va sprijini echipa de profesioniști din cadrul DSP Alba să facă față acestei perioade solicitante, au transmis reprezentanții instituției.

”Astfel, în urma anunțului public lansat în 8 aprilie 2020, după analizarea dosarelor și în baza unui Ordin al Ministerului Sănătăţii pentru repartizarea numarului maxim de posturi prevazut la pct. I din anexa nr.2 la HG 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii, s-a decis angajarea a 12 asistenți medicali, 1 biolog, 2 medici (1 medic de Medicina Muncii și 1 medic generalist), 1 informatician, 2 economiști și 1 consilier în specialitatea jurnalism.

Totodată, s-a decis ca posturile de șoferi scoase inițial la concurs să fie transformate în posturi de personal de specialitate, mult mai necesare în această perioadă.

Facem precizarea că în funcție de evoluția lucrurilor și dacă situația o va impune, se vor face noi selectări din dosarele rămase, până la completarea celor 31 de posturi pentru care Ministerul Sănătății a dat undă verde” se arată într-un comunicat al DSP Alba, dat publicității luni.

”Vreau să asigur că toate dosarele au fost analizate cu profesionalism și și transparență, iar ceea ce a contat în primul rând au fost competențele și experiența, întrucât avem nevoie de ajutor profesionist. Nu cred că mai este necesar să precizez câtă nevoie aveam de acești oameni care să mai elibereze din presiunea și stresul resimțite de angajații DSP Alba. În plus, acum că avem forțe noi, ne propunem să creștem numărul de teste efectuate și astfel să avem un mai bun control asupra răspândirii virsului la nivel de județ”, a transmis Alexandru SINEA, director executiv al DSP Alba.

În urmă cu patru zile, DSP a anunțat intenția de a angaja 31 de persoane, fără concurs.

Citiți și: Angajari fără concurs, la DSP Alba. Noi precizări ale instituției. Lista locurilor disponibile

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax