Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba cumpără aparate pentru efectuarea testelor COVID-19 și monitorizarea surselor de apă potabilă. Investiție de 970000 lei

Publicat

Direcția de Sănătate Publică Alba cumpără două aparate de testare Real Time PCR împreună cu un extractor automat cu 96 de teste pentru efectuarea testelor COVID-19. De asemenea, DSP mai achiziționează un spectofotometru cu absorbție atomică cu flacără și cuptor pentru monitorizarea surselor publice de apă potabilă. Valoarea aparatelor de laborator se ridică la 970.000 de lei, fără TVA. 

Direcția de Sănătate Publică Alba a lansat luni, 21 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de echipamente de laborator RT PCR, extractor si spectrofotometru. Valoarea totală estimată este de 970.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, Laboratorul DSP Alba are în momentul de față o linie de testare COVID-19 care cuprinde un RT-PCR Roche Light Cycler 480II și un extractor automat de 32 locuri,, insuficiente în raport cu numărul mare de testări care se solicită. De asemenea, acesta nu deține în dotare spectofotometru cu absorbție atomică cu flacără și cuptor.

Obiectivul specific asociat furnizării aparatelor Real Time PCR și extractorului automat cu 96 de teste, care fac obiectul achiziției, este acoperirea necesităților de produse pentru efectuarea testelor COVID-19. Obiectivul specific asociat furnizării spectofotometrului cu absorbție atomică cu flacără și cuptor este în vederea realizării monitorizării de audit la toate sursele publice de apă potabilă unde conform Legii 458/2002, se impun și determinări de metale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax