Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba intervine în problema deșeurilor din Alba Iulia. Operatorii responsabili de colectare, somați să ridice gunoiul

Publicat

În baza atribuțiilor pe care le are și a legislației care reglementează normele de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, Direcția de Sănătate Publică Alba somează toți operatorii responsabili de colectarea și depozitarea deșeurilor menajere să ridice în cel mai scurt timp posibil, de pe toată suprafața municipiului Alba Iulia și a județului Alba, toate deșeurile care amenință să se transforme în focare de infecție și să afecteze astfel sănătatea populației, a transmis directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Potrivit acestuia, începând de vineri, 28 mai, prin Serviciul de Control în Sănătate Publică se vor întreprinde controale zilnice și se va sancționa orice abatere, conform legii.

„DSP Alba va interveni spre a remedia orice situație care poate pune în pericol sănătatea cetățenilor”, a mai precizat Alexandru Sinea, pe pagina de Facebook.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax