Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba: Numărul cazurilor de gripă, pneumonii și infecții respiratorii din județ, în creștere. Câte persoane au fost internate

Publicat

dsp alba directia de sanatate publica

Numărul cazurilor de gripă, pneumonii și infecții respiratorii din județ, în creștere. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba a transmis marți, 23 ianuarie, cea mai recentă situație cu cazurile de infecții respiratorii, pneumonii și gripă înregistrate în județ. 

Potrivit reprezentanților DSP Alba, situația infecțiilor respiratorii și a gripelor din județ pentru săptămâna 15-21 ianuarie este următoarea:

  • Gripă: 112 cazuri (25 internate). Sunt  în creștere cu 67,16% față de săptămâna anterioară, când au fost raportate 67 cazuri.
  • IACRS (Infecții acute căi respiratorii superioare): 3.897 cazuri (23 internate). Sunt cu 46,54% mai multe cazuri comparativ cu săptămâna anterioară.
  • Pneumonii: 640 cazuri (117 internate). Sunt cu 5,96% mai multe cazuri comparativ cu săptămâna anterioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax