Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSP Alba: Peste 500 de angajați din HoReCa și alte domenii, vaccinați. 19,5% din populația județului imunizată cu prima doză

Publicat

Peste 500 de angajați din domeniul HoReCa sau alte sectoare economice au fost vaccinați în cadrul campaniei inițiate de DSP Alba. Listele cu doritori sunt așteptate pe adresa de e-mail a instituției.

Potrivit Direcției, Alba este pe locul 7 la nivel național din punct de vedere al persoanelor vaccinate cu prima doză, ceea ce reprezintă aproximativ 19,5% din populația județului.

DSP Alba anunță lucrătorii din domeniul HoRoCa și agenții economici mari sau mici din județ că pot întocmi în continuare liste cu angajații care doresc să se vaccineze.

Listele vor fi trimise la DSP pe adresa de e-mail sanatate_publica@dspalba.ro, iar pe baza acestora se vor face solicitările de doze de vaccin necesare.

În funcție de numărul de angajați înscriși, vaccinarea se va face fie prin intermediul echipelor mobile la sediile firmelor, fie la centrele de vaccinare fixe din județ. Serul folosit pentru imunizare este de tip Pfizer.

Până la acest moment au fost vaccinați 167 de angajați de la 17 firme din domeniul HoReCa și 337 de angajați de la 4 agenți economici din județ (VCST, IAMU, Pehart Tec, Fairplay). Marți, 4 mai, echipele DSP Alba au vaccinat 164 de angajați de la IAMU Blaj.

”Campania de vaccinare anti-COVID 19 se desfășoară într-un ritm susținut în județul Alba, așa cum de altfel indică și cifrele care plasează județul nostru pe locul 7 la nivel național din punct de vedere al persoanelor vaccinate cu prima doză, numărul acestora fiind de 64.130, ceea ce reprezintă aproximativ 19,5% din populația județului”, transmite DSP Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax