Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DSVSA Alba: Organizatorii târgurilor de produse alimentare trebuie să solicite aviz temporar de funcționare

Publicat

dsvsa

Organizatorii de târguri/expoziții de produse alimentare sunt obligați să solicite aviz temporar de funcționare, de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, pentru desfășurarea acestora.

Este definit târg/expoziție de produse alimentare: „loc/zonă/spațiu special amenajat, cu activitate temporară, prevăzut cu facilități și dotări corespunzătoare, necesare desfășurării activității de preparare, expunere și comercializare a produselor de origine animală și nonanimală, direct către consumatorul final”.

Având în vedere perioada sărbătorilor de iarnă în care conform tradiției se organizează mai multe târguri/expoziții publice de produse alimentare, reamintim organizatorilor acestora că trebuie să obțină aviz temporar de funcționare pentru desfășurarea lor.

DSVSA Alba a transmis, în acest sens, o notificare tuturor celor 78 de primării din județ, însă obținerea avizului temporar de funcționare este necesar și în cazul societăților private – ONG, asociații, companii etc.– care organizează târguri/expoziții de produse alimentare pe spațiul public. Astfel, acestea vor fi supravegheate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor, prin activități specifice, pentru protejarea sănătății consumatorilor.

Informații suplimentare puteți primi la sediul DSVSA Alba din municipiul Alba Iulia, strada Lalelelor, nr. 7A sau la numărul de telefon 0258.835915.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gicu

    marți, 17.12.2019 at 13:15

    aceasta autoritate este ucigasa intregului sector alimentar din romania. dupa anii 90 toate legile promovate de acestia au fost impotriva capitalului romanesc
    crede cineva ca in germania la oktoberfest cineva face ceea ce cere ansvsa in romania.
    iar aia fac miliarde iar noi avem autoritati capabile doar sa inchida firmele romanesti

    rusine ansvsa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax