Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Duelul ambițiilor la baschet feminin. Volha Tămîrgeanu și Alexandra Uiuiu revin la Alba Iulia, ca adversare

Publicat

Sâmbătă, sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918 ” din Alba Iulia va găzdui derby-ul rundei și poate și al actualei ediții de campionat. Echipa din Alba Iulia are o singură înfrângere, în vreme ce CSM Târgoviște este neînvinsă în actualul sezon.

Pentru două echipiere din tabăra echipei din Târgoviște va fi un meci cu adevărat special. Este vorba de fostele membre ale echipei CSU Alba Iulia, Alexandra Uiuiu și Volha Tămîrgeanu. ”O să fie un meci greu, fiecare merge pentru victorie, fiecare vrea să câștige. Nu mă încearcă nici un sentiment, acum joc la Târgoviște și toată munca o dau pentru Târgoviște și la fel am făcut și pe vremea când jucam la Alba”, a declarat Volha Tămîrgeanu, baschetbalistă CSM Târgoviște.

În lotul echipei din Târgoviște se mai află și Alexandra Uiuiu, o altă componentă a lotului albaiulian în sezonul trecut. Alexandra spune că așteaptă acest meci cu sufletul la gură și că partida de la Alba Iulia va fi una specială pentru ea. ”În primul rând acest meci este considerat ca fiind derby-ul campionatului. După cum și-a dat seama toată lumea, echipa din Alba este privită ca fiind surpriza acestui campionat, noi ne dorim victoria în jocul de sâmbătă. Este și un meci special, este special să joci contra echipei pentru care ai jucat în sezonul trecut, dar ce să fac aștept meciul”, a declarat Alexandra Uiuiu.

Partida dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Intrarea va fi liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax