Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: 10 pentru siguranță. Campanie IPJ Alba și alte instituții MAI, destinată elevilor, înainte de începutul școlii

Publicat

Polițiștii, jandarmii, pompierii, specialiștii A.N.I.T.P. și A.N.A., sprijiniți de Instituția Prefectului – Județul Alba și de Inspectoratul Școlar Județean s-au reunit în cadrul unei campanii care are ca scop creșterea siguranței elevilor. #10 PENTRU SIGURANȚĂ va fi lansată duminică, 8 septembrie. Mesajul campaniei va ajunge în peste 50 de unități de învățământ.

În pragul noului an școlar, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, alături de Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” Alba, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, cu sprijinul Instituției Prefectului – Județul Alba și al Inspectoratului Școlar Județean Alba, demarează campania de informare și prevenire #10 PENTRU SIGURANȚĂ.

Campania are ca scop creșterea gradului de informare al elevilor, părinților și profesorilor, în legătură cu riscurile infracționalității în unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Subiectele ce vor fi abordate sunt legate de pericolul consumului de droguri, al traficului de persoane, al violenței fizice și verbale dar vor fi discutate și teme referitoare la siguranța rutieră și mijloacele de protecție împotriva incendiilor și situațiilor de urgență.

Campania va fi lansată, duminică, 8 septembrie la Centrul Comercial Alba Mall din municipiul Alba Iulia, moment ce va fi urmat de o acțiune publică în zona Cetății Alba Carolina.

În perioada 9-20 septembrie 2019, specialiștii implicați în această campanie vor participa la 60 de acțiuni informativ-preventive planificate a se desfășura în peste 50 de unități de învățământ din județul Alba.

Siguranța copiilor este răspunderea noastră, a tuturor, părinți, cadre didactice și instituții abilitate să prevină delincvența juvenilă și să combată situațiile care ar putea contribui la victimizarea acestora!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax