Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: 10 pentru siguranță. Campanie IPJ Alba și alte instituții MAI, destinată elevilor, înainte de începutul școlii

Publicat


Polițiștii, jandarmii, pompierii, specialiștii A.N.I.T.P. și A.N.A., sprijiniți de Instituția Prefectului – Județul Alba și de Inspectoratul Școlar Județean s-au reunit în cadrul unei campanii care are ca scop creșterea siguranței elevilor. #10 PENTRU SIGURANȚĂ va fi lansată duminică, 8 septembrie. Mesajul campaniei va ajunge în peste 50 de unități de învățământ.

În pragul noului an școlar, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, alături de Inspectoratul Județean de Jandarmi „Avram Iancu” Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” Alba, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Alba Iulia și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, cu sprijinul Instituției Prefectului – Județul Alba și al Inspectoratului Școlar Județean Alba, demarează campania de informare și prevenire #10 PENTRU SIGURANȚĂ.

Campania are ca scop creșterea gradului de informare al elevilor, părinților și profesorilor, în legătură cu riscurile infracționalității în unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Subiectele ce vor fi abordate sunt legate de pericolul consumului de droguri, al traficului de persoane, al violenței fizice și verbale dar vor fi discutate și teme referitoare la siguranța rutieră și mijloacele de protecție împotriva incendiilor și situațiilor de urgență.

Campania va fi lansată, duminică, 8 septembrie la Centrul Comercial Alba Mall din municipiul Alba Iulia, moment ce va fi urmat de o acțiune publică în zona Cetății Alba Carolina.

În perioada 9-20 septembrie 2019, specialiștii implicați în această campanie vor participa la 60 de acțiuni informativ-preventive planificate a se desfășura în peste 50 de unități de învățământ din județul Alba.

Siguranța copiilor este răspunderea noastră, a tuturor, părinți, cadre didactice și instituții abilitate să prevină delincvența juvenilă și să combată situațiile care ar putea contribui la victimizarea acestora!


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Marcel Iureș și Florin Piersic JR., în spectacol la Alba Iulia. Evenimentele organizate de Teatrul de Păpuși ”Prichindel”

Publicat

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia găzduiește în următoarele zile un spectacol de teatru pentru adulți, unul pentru copii și un concert. Sunt primele evenimente după renovarea clădirii în care funcționează instituția. Marcel Iureș și Florin Piersic junior vor juca împreună în Stage Dogs, un spectacol al Teatrului Act. De asemenea, Teatrul ”Prichindel” a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Educației vrea modificări la Bacalaureat în cazul elevilor de la liceele vocaționale sau tehnice

Publicat

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, vrea ca de anul viitor să se studieze posibilitatea ca la liceele vocaţionale sau de profil, elevii să-şi poată alege liber ultima probă la Bacalaureat. Ministrul Educaţiei spune că au existat astfel de solicitări din partea elevilor şi a profesorilor dar în cele din urmă nu s-a materializat nimic. „La momentul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Feerie de culori în Cetatea Alba Carolina. Cum va arăta iluminatul arhitectural dinamic, după extindere și modernizare

Publicat

c

Sistemul de iluminat arhitectural din Cetatea Alba Carolina va fi modernizat și extins printr-un proiect de peste 960.000 de euro.  Contractul privind iluminatul arhitectural dinamic în Cetatea Alba Carolina – proiectare faza PAC (DTAC) + PT + DDE + CS, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada de implementare a obiectivului – […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA până duminică. Cât de mult scad temperaturile. Prognoza meteo de weekend, 22-24 noiembrie

Publicat

alba iulia

Vremea se răcește în acest weekend, în toate localitățile din județul Alba. Temperaturile vor fi mai mici cu câteva grade, iar pe timp de noapte, la munte, vor fi minime negative. Duminică, este posibil să fie și ploi scurte. La Alba Iulia, temperaturile maxime vor fi de 9-11 grade Celsius, în timp ce la Arieșeni […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate