Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Duminică, 14 noiembrie: Campanie Caritas de strângere de fonduri în bisericile romano-catolice din Dieceza de Alba Iulia

Publicat

Caritas Alba Iulia celebrează duminică, 14 noiembrie 2021, a cincea Zi Mondială a Săracilor.

În fiecare an, în preajma Sărbătorii Sfintei Elisabeta (19 noiembrie), în bisericile romano-catolice din Dieceza de Alba Iulia se organizează Colecta pentru persoanele în nevoie.

Asociația Caritas a Arhidiecezei de Alba Iulia organizează tradiționala strângere de fonduri de Sfânta Elisabeta, anul acesta, pentru ajutorarea copiilor și tinerilor aflați în nevoie.

Donațiile pot fi făcute:

  • în bisericile romano-catolice, în 14 noiembrie
  • online pe site-ul Caritas Alba Iulia
  • în contul bancar al Asociației, CIF: 4562770, deschis la Banca Comercială Română, Sucursala Alba Iulia, cont IBAN: RO46 RNCB 0003 0015 6949 0006
  • prin predare directă  la cele mai apropiate puncte de lucru Caritas.

Anul trecut, 186.051 lei au fost donați în sprijinul celor care au avut nevoie de ajutor.

”Prin grija ei față de semeni, Sfânta Elisabeta ne oferă un exemplu de urmat, avertizându-ne că grija față de ceilalți începe prin a le acorda atenție, dar nu trebuie să se oprească la sentimente de milă și compasiune, ci trebuie să se concretizeze în fapte.

Viața noastră haotică de zi cu zi este plină de informații confuze, adesea triste și înfricoșătoare. Deși în realitate există foarte multe ocazii în care putem acorda atenție semenilor noștri, sunt puțini aceia care chiar o fac.

Există totuși și persoane care, necondiționat oferă sprijin celor în nevoie în mod constant.

Epidemia, ca boală, nu prezintă o amenințare directă pentru generațiile tinere, dar indirect provoacă o serie de probleme în rândul acestora.

Pornind de la dificultățile și privațiunile învățământului online, de la multe lipsuri și neajunsuri, până la pierderea membrilor familiei, poate chiar a părinților, mulți copii și tineri  aflați în dificultate au nevoie de atenția și ajutorul nostru”, transmit reprezentanții organizației.

sursă foto: Caritas Alba Iulia (Facebook)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax