Connect with us
Publicitate

ABRUD

Duminică, 18 iulie: „Cu bicicleta în Țara Moților”, tur ciclist în lungime de peste 100 de kilometri, între Abrud și Arieșeni

Publicat

Pasionații de ciclism sunt invitați duminică, 18 iulie, la o tură în lungime totală de peste 100 de kilometri, între Abrud și Arieșeni. Inițiativa denumită „Cu bicicleta în Țara Moților” aparține jurnalistului Lucian Mîndruță. 

Tura de amatori / avansați este organizată cu sprijinul autorităților locale din Abrud, participarea fiind liberă.

„Primăria pune la bătaie un microbuz cu platformă pentru cei care obosesc, Crucea Roșie Alba ne asigură primul ajutor la nevoie, iar Poliția Abrud ne ține la distanță de riscurile rutiere. Pentru toate mulțumim anticipat.

Mergem până la Arieșeni și ne întoarcem pe același drum, cu urcări care totalizează cam 1.000 de metri diferență de nivel. Lungimea totală a traseului e 106 kilometri.

Nu e un drum ușor, chit că vom avea o gustare pregătită de gazde la jumătatea drumului, în Arieșeni, plus o chermeză la final.

Trebuie să fi făcut măcar 500 de kilometri anul acesta sau să aveți o condiție fizică bună, ca să nu devină inconfortabil.

Ritmul e însă lejer: 20 km/h pe plat, 10 pe urcări și limitare la 35 pe coborâri.

Fiecare e responsabil pentru siguranța lui, ca și pentru transportul până la locul de start dimineața, precum și pentru întoarcerea acasă din Abrud, seara.

Ne vedem la 9:30, duminică 18 iulie, în fața Primăriei Abrud”, au transmis organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vedeți AICI traseul complet.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax