Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ, 3 iunie: „Bubble Parade”, la Alba Iulia. Paradă cu baloane de săpun și ținute colorate

Publicat

Duminică, 3 iunie, sunteți invitați la Alba Iulia, la cea de-a II-a ediție a paradei neconvenționale a baloanelor de săpun „Bubble Parade”.

„Vino îmbrăcat în culorile drapelului național: albastru, galben sau roșu, sau pune-ți ia tradițională pe tine, fă-ți o rezervă de baloane de săpun și oferă-ți un 3 iunie memorabil”, au transmis organizatorii evenimentului.

Locul de întâlnire este parcarea de lângă Spitalul Județean Alba, la ora 18:00.

Traseu este următorul: Parcarea de lângă Spitalul Județean Alba – Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății.

„<Uniți, suntem mai fericiți!> – bucuria împărtășită este întotdeauna mai intensă, de aceea vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să suflați mii de baloane de fericire”, au mai transmis organizatorii.

Ce este Bubble parade?

„Bubble parade” este o mișcare internațională care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, nu ca și destinație, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax