Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Duminică, 7 aprilie, la Alba Mall: Investigații medicale gratuite, de Ziua Sănătății și zi de joacă pentru copii (P)

Publicat

Duminică, 7 aprilie, aveți toate motivele să ajungeți la Alba Mall. Astenia de primăvară primește o lovitură grea în acest sfârșit de săptămână. Până să vă convingeți, vă dăm câteva detalii despre câte și ce anume se vor întâmpla la Alba Mall.

Ziua de 7 aprilie este un prilej ca, în mod simbolic dar suficient de aplicat, să ne îndreptăm atenția spre sănătate. E Ziua Mondială a Sănătății, motiv pentru care ne mobilizăm.

Împreună cu o echipă a Centrului Medical Clinimed, schimbăm atriumul centrului comercial într-o adevărată „zonă de investigații”.

Între 11.00 și 14.00, fără programare și fără prea multă așteptare, vii să vezi cum stai, să te informezi și să acționezi în cunoștință de cauză. GRATUIT.

Toți sunteți bine primiți și bineveniți! Tensiune, spirometrie, saturație de oxigen, glicemie – toate măsurate-n ALBA MALL.GRATIS! În plus, celor prezenți le sunt oferite inclusiv vouchere de reduceri pentru pachete de analize”, spun reprezentanții complexului comercial.

Festival de joacă la Alba Mall

După masa, de la 16.00,  le este dedicată celor mici, dar și părinților.

”În fiecare lună de școală, avem o zi de joacă totală. În a doua etapă, ne întâlnim cu Leon – Profesorul de Joacă. Zâmbetele, distracția, cheful de joacă și buna dispoziție sunt garantate, iar toate celelalte, de la gonflabile, face painting, mașinuțe sunt incluse și gratuite.

Duminica asta ne vedem în mall-ul albaiulienilor!”, transmit reprezentanți complexului comercial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax