Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: A treia etapă a Festivalului „Cultură pentru Cultură”. Intră în concurs comunele Unirea, Mirăslău, Noşlac şi Ciugud

Publicat

Duminică, 26 mai, începând cu ora 12.00, Centrul de Cultură „Augustin Bena” continuă cu ediţia a VIII-a a Festivalului-concurs „Cultură pentru Cultură”. Cea de-a treia etapă a concursului se va desfăşura pe arena sportivă din Galda de Jos. Comunele Unirea, Mirăslău, Noşlac şi Ciugud vor participa la etapa zonală a Văii Mureşului.

Concursul este un proiect unic în Europa şi are scopul de a revitaliza cultura tradiţională din mediul rural şi de a dezvolta turismul cultural în zonele istorico- etnografice ale judeţului Alba. În cadrul evenimentului vor avea loc şi parade ale portului popular în centrul comunei Galda de Jos, iar pe arena sportivă se va desfăşura concursul şi un amplu program folcloric susţinut de Ansamblul comunei Galda de Jos, Ansamblul Folcloric al Judeţului Alba, Cosmin Toma, Sava Negrean Brudaşcu şi Traian Jurchelea.

UPDATE: Cu ocazia acestui eveniment, între orele 12.00-13.00, circulaţia în centrul localităţii Galda de Jos va fi deviată pentru desfăşurarea paradei portului popular.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ROBERT CORNELIU COMAN

    sâmbătă, 08.06.2013 at 19:29

    Noslacul a fost foarte bun cu mancarea ceaa mai reala si cea mai traditionala.
    Cinste lor. La dansuri ce sa spun 1 luna si un pic de pregatire nu poti pretinde mult.
    Sunt convins cae poateridica la cote inalte. Cu asa un primar!!!!!
    Cinste lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax