Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Concert excepțional Pavel Stratan la Spațiile RYMA din Alba Iulia

Publicat

Cunoscutul artist Pavel Stratan ajunge duminică, 23 decembrie, la Spațiile RYMA, pentru a oferi albaiulienilor un concert extraordinar. ” Eu beu”, „M-am născut de ziua mea” sau ”Visul” sunt doar câteva dintre melodiile care vor face parte din spectacolul ce va avea loc de la ora 21.00 în Galeria de Artă.

Înainte de ajunul Crăciunului, Spațiile RYMA s-au gândit să ofere albaiulienilor un cadou de care să își amintească tot anul și în vor aduce în orașul nostru pe Pavel Stratan. Cântărețul este cunoscut atât pentru melodiile sale, cât și pentru promovarea fiicei sale, Cleopatra Stratan.

Pentru cei care nu știu, Pavel s-a născut în data de 11 noiembrie 1970, în Republica Moldova, la Nișcani și este un cântăreț și textier de muzică folk-pop. Acesta a devenit cunoscut în 2002, când a lansat în Republica Moldova primul album intitulat „Amintiri din copilărie”, lansat ulterior și pe piața românească. Cei care doresc că îl vadă și să-l asculte o pot face duminică, 23 decembrie, la Spațiile RYMA din Alba Iulia.

Prețul biletului este de 20 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax