Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

DUMINICĂ: Consilierii județeni se reunesc în ședință ordinară. Vezi proiectele ce vor fi supuse aprobării

Publicat

Consilierii județeni se reunesc duminică, 17 februarie, în ședință ordinară, pentru a supune la vot mai multe proiecte de hotărâre. Între acestea, menționăm desemnarea unui reprezentant din rândul consilierilor în consiliul de administrație al Casei de Asigurări de Sănătate Alba și în Autoritatea de Ordine Publică Alba, precum și aprobarea derulării proiectului pilot privind îmbunătățirea activității de evaluare a persoanelor adulte cu handicap cu domiciliul în zona Munților Apuseni.

Vă prezentăm ordinea de zi a ședinței:

1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri ]n Inventarul proprietății private a Județului Alba și aprobarea concesionării acestora către S.C. APA-CTTA S.A.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al Județului Alba, scoaterii din funcțiune și valorificării prin casare a „Conductei de refulare aparținătoare fostelor surse locale de alimentare cu apă, Sursa puțuri forate Bărăbanţ și Sursa dren Bărăbanţ”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în administrare Colegiului Județean al Medicilor Alba a unor bunuri-spații, situate la parterul clădirii din Municipiul Alba Iulia, str. Lucian Blaga nr. 8, precum și a terenului aferent imobilului.

4. Proiect de hotărâre pentru prelungirea aplicării prevederilor Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 30/2008 privind aprobarea dării în folosinţă gratuită Asociației SM Speromax Alba a unui bun-spațiu, situat în clădirea „Birou internări”, aparținătoare imobilului din Municipiul Alba Iulia, str. Unirii nr. 1-3, proprietate publică a Județului Alba.

5. Proiect de hotărâre privind cuprinderea unui imobil în Inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al Județului Alba.

6. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui consilier județean în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Alba.

7. Proiect de hotărâre privind îndreptarea erorii materiale din cuprinsul Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 197/27 noiembrie 2012.

8. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judeţean Alba în Consiliul de Administraţie al Casei de Asigurări de Sănătate Alba.

9. Proiect de hotărâre privind alocarea sumelor necesare desfăşurării reuniunilor Prezidiului şi Biroului Adunării Regiunilor Europene (ARE) în Judeţul Alba şi pentru aniversarea a 45 de ani de la înfiinţarea Judeţului Alba.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea consumului lunar de carburanţi pentru autovehiculele din parcul auto al Consiliului Judeţean Alba, precum şi pentru autovehiculele din parcul auto al Serviciului Public Judeţean Salvamont Alba.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea derulării Proiectului Pilot privind îmbunătăţirea activităţii de evaluare a persoanelor adulte cu handicap, cu domiciliul/reşedinţa în zona Munţilor Apuseni.

12. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. HaHaHa

    miercuri, 13.02.2013 at 15:43

    13. Demiteri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax