Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: ”Cupa Eco Bike-Tenis”, la Baza Sportivă ”Constructorul” din Pâclișa – Alba Iulia. Eveniment de promovare a mersului pe bicicletă

Publicat

afis_cupa_eco_bike 1Agenția Locală a Energiei Alba și Clubul Sportiv Constructorul Alba Iulia organizează un eveniment de promovare a mersului pe bicicletă în municipiul Alba Iulia, manifestare cuprinsă în cadrul Săptămânii Energiei Durabile în Județul Alba.

”Cupa Eco Bike-Tenis” vizează participarea elevilor din clasele primare și gimnaziale din cadrul școlilor generale din județul Alba la un concurs de tenis pentru bicicliști.

Se va desfășura la Baza Sportivă ”Constructorul” din Pâclișa, duminică, 11 septembrie 2016 începând cu ora 9.00.

Vor participa elevi între 7 și 15 ani, condiția obligatorie pentru a fi înscris în concurs fiind ca deplasarea până la baza sportivă să se realizeze cu bicicleta. Se vor acorda premii elevilor câștigători constând în rachete de tenis, caschete de protecție pentru bicicliști precum și seturi de mingi de tenis.

ALEA organizează acest eveniment în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Agenția pentru Protecția Mediului Alba , My EcoBike Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax