Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DUMINICĂ: ”Flori, fete și biciclete”, plimbare pe două roți și multă voie bună în Cetatea Alba Carolina

Publicat

”Flori, fete și biciclete”, a șasea ediție a evenimentului ”Skirt bike” va avea loc duminică,  30 iunie 2019, de la ora 17:00. Punctul de întâlnire a pasionaților de biciclete va fi chiar inima cetății Alba Carolina, pe esplanada din fața Catedralei Sf Mihail.

Cei prezenți, și mai ales cele prezente, sunt încurajate să poarte ținute cât mai vesele, iar bicicletele să le decoreze cu flori, panglici și baloane.

”Noi, cei de la Bicheru Cycling, avem o pasiune pentru mersul pe bicicletă. De obicei practicăm acest sport pe munți și dealuri. Avem divizie de enduro și avem eveniment dedicat celor mici: Junior Bike Race. Dar niciodată nu uităm de doamnele și domnișoarele dragi nouă, de aceea vă propunem un eveniment deosebit, care le are ca punct principal pe ele: Skirt Bike Alba Iulia.

hartaskirtbike

Dacă la concursurile noastre recomandăm purtarea echipamentulului de protecție și a unor ținute cât mai sport, pe 30 iunie, participantele vor purta rochițe, pantofi eleganți, pălăriuțe sau alte accesoriile care oferă feminitate. Iar domnii sunt bineveniți, și ei fiind provocați la a purta ținute cât mai elegante” notează pe site-ul evenimentului, organizatorii Bicheru Cycling.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax