Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: INTERZISĂ comercializarea băuturilor alcoolice, la 500 de metri de secţiile de votare din Alba Iulia. Restricţia se ridică după ora 21.00

Publicat

alcoolDuminică, în ziua alegerilor prezidenţiale din turul II este interzisă desfacerea şi comercializarea băuturilor alcoolice între orele 07.00 – 21.00, pe o rază de 500 metri, în afara localurilor secţiilor de votare din municipiul Alba Iulia.

Anunuţul a fost făcut public de administraţia locală şi a fost comunicat atât Poliţiei municipiului Alba Iulia, Poliţiei locale cât şi Jandarmeriei Române.

Pentru ziua alegerii Preşedintelui României, administraţia locală din Alba Iulia anunţă că este interzisă desfacerea şi comercializarea băuturilor alcoolice în zona secțiilor de votare din municipiu. Restricţiile sunt valabile duminică, între orele 07.00-21.00.

Astfel că pe o rază de 500 metri, în afara localurilor secţiilor de votare din municipiul Alba Iulia este interzisă comercizalizarea băuturilor alcoolice.

În cazul nerespectării legii nr.370/2004 vor fi aplicate sancţiuni de Poliţia municipiului Alba Iulia, Poliţia locală Alba Iulia şi Jandarmeria Română.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. mdda

    miercuri, 12.11.2014 at 11:25

    Daca il cunosti pe barman si pe vanzatorul din alimentara din cartierul Barabant si crede ca esti de buna credinta iti serveste ce bautura alcoolica vrei. Asa ca legea este data sa se incalce. Ghinion pe cei care sunt prinsi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax