Connect with us
Publicitate

SPORT

Duminică, la Ighiu: Performanța – CSO Cugir, un meci cât un campionat

Publicat

 

Liga a IV-a „fierbe”, deoarece duminică, pe terenul de fotbal din Ighiu va avea loc meciul decisiv pentru stabilirea campioanei județului Alba și reprezentanta județului nostru la jocul de baraj pentru accederea în Liga a III-a.

Pregătirile pentru partida de duminică au început încă de la finele săptămânii trecute, iar cugirenii, aflați pe locul secund nu concep o altă variantă decât cea a victoriei. Este un meci special pentru noi și cu toții sperăm la o victorie. S-a muncit mult la echipă, să ajungem aici, iar băieții sunt pregătiți să dea totul pe teren pentru a aduce victoria. Suntem conștienți de importanța acestui joc și sperăm să fie un spectacol fotbalistic pe cinste, cu care județul nostru să se mândrească”, a declarat preşedintele echipei, Mihai Adrian.

 

Meciul, promovat și pe Facebook

 

Clubul cugirean organizează deplasare pentru localnicii care vor să susțină echipa în ultimul joc al campionatului. Mesajul de pe Facebook (transformat într-o campanie) sună cam așa: ”Duminică, mergem împreună și ducem Cugirul acolo unde îi este locul, pe treapta I a podiumului! Am luptat și luptăm duminică pentru voi, pentru cugireni, pentru Cugir și vă așteptăm în număr cât mai mare, duminică. Nu sta nepăsător, vino lângă echipă, împreună suntem mai puternici. Doar împreună putem fi campioni”, este mesajul supoterilor pentru fanii din Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Suporterii Nr 1

    vineri, 03.06.2011 at 18:30

    Cv normal k Performanta Ighiu va castiga va intra la baraj vor lua baraju si intra in C :X:X:X:X pt k aici is cei mai buni:x:x:x:x

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax