Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Duminică: Localnicii din Poșaga vor vota iar pentru alegerea primarului. La primul tur candidații PNL și PSD au fost la egalitate

egalitate perfectă

Publicat

La Poșaga, duminică, 23 iunie se va organiza un nou tur de scrutin, după ce în 9 iunie candidații PSD și PNL au ieșit la egalitate. Mai exact au obţinut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690. 

Este vorba despre candidații Aurelia Popa, propusă de Partidul Social Democrat, şi Ionel Bulgăr, propus de Partidul Naţional Liberal. În țară mai este doar o singură situație similară, la Chețani, în Mureș.

AEP, a precizat că duminică va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar şi în comuna Poşaga, judeţul Alba, pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj: Aurelia Popa, propusă de Partidul Social Democrat, şi Ionel Bulgăr, propus de Partidul Naţional Liberal.

„Menţionăm că, la scrutinul din data de 9 iunie a.c., aceştia au obţinut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690 de voturi valabil exprimate”, a subliniat AEP.

CITEȘTE ȘI: Egalitate perfectă la alegerile locale, într-o comună din Alba. Doi candidați au obținut exact același număr de voturi

Secţiile de votare în cele două comune se vor deschide duminică, la ora 07,00, şi se vor închide la ora 22,00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23,59 pentru cetăţenii care, la ora 22,00, se află în sediul secţiei de votare, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax