Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Mihai Răzvan Ungureanu, în vizită în judeţul Alba. Participă la lansarea candidatului Diana Pavelescu la europarlamentare

Publicat

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu va fi prezent duminică, 13 aprilie, în judeţul Alba. Participă la evenimentul de lansare a candidaturii la europarlamentarei a reprezentantei Diana Pavelescu şi la inaugurarea sediului organizaţiei din Sebeş.

În programul vizitei sunt cuprinse oraşul Alba Iulia, comuna Şugag şi inaugurarea sediului organizaţiei municipiului Sebeş a Partidului Forţa Civică.

Diana Pavelescu, președinta organizației Sibiu a Partidului Forța Civică, se află pe a doua poziție pe lista candidaţilor, după președintele Mihai Răzvan Ungureanu.

Diana Pavelescu este secretar general al Asociației Degustătorilor Autorizați din România și a fost aleasă de curând în funcția de vicepreședinte al Partidului Forța Civică. Pavelescu este una din vocile din interiorul partidului care susține o colaborare mai strânsă cu Partidul Democrat Liberal. Pe plan local, FC Sibiu își propune să obțină la alegerile europarlamentare un scor de 8 %. Pentru a intra în Parlamentul European, Diana Pavelescu are nevoie ca Partidul Forța Civică să obțină un scor de peste 5%.

„Mă bucur că pe această listă a noastră se află cetăţeni români cu o pregătire cu adevărat europeană, români care sunt dedicaţi idealurilor europene, membri ai partidului Forţa Civică, în mare majoritate care nu au mai făcut politică până astăzi. Sunt recunoscuţi în breasla lor. Toţi candidaţii noştri au studii superioare, sunt ingineri, profesori, medici, economişti, jurnalişti reprezentând generaţia pe care partidul o reclamă înapoi în politică şi înapoi pentru interesul naţional”, a declarat preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu la depunerea listei de candidați.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. luiza

    vineri, 11.04.2014 at 12:42

    Felicitari,avem nevoie de tineri pregatiti,cu potential.Dmn Mihai Razvan Ungureanu si echipa FC sunt cei care ne vor ajuta sa reparam ce altii au stricat!

  2. Alex

    vineri, 11.04.2014 at 14:34

    Grupul dmn.MRU este unul tanar,cu perspectiva de viitor,capabili sa faca treaba,multa bafta dmn.Ungureanu si partidului sau

  3. marian

    vineri, 11.04.2014 at 15:16

    da un grup foarte interesant in frunte cu MRU nu ca la alte partide unde majoritatea au mai multe dosare penale decat ani de politica

  4. eugen

    vineri, 11.04.2014 at 15:37

    o echipa tanara, o schimbare a clasei politice mult asteptate. Mult succes domnule Ungureanu!

  5. Dragos

    vineri, 11.04.2014 at 15:52

    in sfarsit vedem pe listele unui partid oameni de cultura veniti din diferite bresle…cam asta consta adevarata schimbare in bine a Romaniei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax