Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, la Alba Iulia. Va fi prezentă la festivitatea de deschidere a anului universitar 2012-2013, la UAB

Publicat

A mai rămas o săptămână până când Piața Cetății din Alba Iulia va fremăta din nou sub pașii a mii de studenți, reveniți din vacanță, pregătiți pentru un nou an universitar, cu ore de curs, sesiuni de examene, dar și multă distracție. Pentru că, anul acesta, data oficială a începerii cursurilor, 1 octombrie 2012, este o zi de luni, festivitatea oficială de deschidere va avea loc duminică, 30 septembrie 2012, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 10.00.  

Cei peste 5.000 de studenți ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, împreună cu părinții sau prietenii, sunt așteptați la Festivitatea oficială de deschidere a noului an universitar, pentru a asculta mesajul rectorului Daniel Breaz și al profesorilor.

În acest an, la evenimentul care dă tonul anului universitar și-a anunțat participarea și Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. alex

    luni, 24.09.2012 at 17:25

    daca nu venea duduia, incepea degeaba anul universitar. la anul, invitat special, portarul de la minister !

  2. Nelu

    sâmbătă, 29.09.2012 at 21:37

    Alex, nu fi rau ! fii bun ! Si intelegator. Bucurat–te de viata ! traieste clipa !
    „Duduia ” este o distisa profesoara universitara, aleasa de profesori universitari in functia de rector al Universitatii Politehnica Bucuresti. Ca barbat, merita sa respecti femeia. Chiar merita sa inveti sa respecti o femeie ! Chiar daca nu are grade universitare. Probabil daca ai fi facut vreo facultate stiai ce este respectul fata de un profesor universitar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax