Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: „Miss Turism Alba 2012”, la Casa de Cultură a Studenţilor. Invitaţi speciali, Hi-Q. Vezi cine participă la concurs

Publicat

Concursul „Miss Turism Alba 2012”, a II-a ediție, se va desfăşura duminică, 28 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Cele ­14 concurente înscrise pe site-ul www.missturismalba.ro pot fi votate online până miercuri, 24 octombrie, pentru a ajunge în etapa finală şi a participa la concurs.

După votul publicului, pe 25 octombrie, votează juriul, iar ulterior vor fi anunţate concurentele pe care le vom vedea pe scena concursului. Ele vor participa la un stagiu de pregătire la Alba Iulia, în perioada 26-28 octombrie 2012 şi vor avea şansa de a demonstra că sunt frumoasele zonelor lor şi că îşi pot reprezenta cu mândrie oraşele natale, oriunde în ţară.

„Evenimentul <Miss Turism Alba 2012> se justifică prin faptul că în momentul de faţă există multe zone ale judeţului unde potenţialul turistic este foarte mare. Acest lucru duce după sine la nevoia de promovare a acestuia, proiectul dorind să îmbine punerea în valoare a sexului frumos cu promovarea obiectivelor turistice şi să aducă o contribuţie în descoperirea şi susţinerea valorilor artistice ale judeţului. <Miss Turism Alba> a oferă şansa tuturor celor descoperiţi în fiecare localitate să-şi pună în valoare calităţile fizice, intelectuale, artistice şi în acelaşi timp să promoveze zonele cu importanţă turistică pe care le reprezintă. Scopul nostru este promovarea tinerilor și studenților, frumuseţii, valorilor artistice şi turistice ale judeţului Alba” , au transmis organizatorii.

Toate informațiile se pot găsi pe www.missturismalba.ro. Invitaţi speciali la eveniment sunt membrii trupei HI-Q. Evenimentul va fi prezentat de către Dan Lungu şi Flavia Nicolae.

Preţul biletului este 10 lei. Biletele vor fi puse în vânzare duminică, 28 octombrie 2012 începând cu ora 17.30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ÎN WEEK-END: Petreceri, concerte și concursuri, în Alba Iulia. Vezi locațiile și programul | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax