Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Orchestra de Cameră „Augustin Bena” a județului Alba, alături de invitații Oana Bădescu și Mircea Lazăr, în concert la Catedrala Romano Catolică „Sfântul Mihail”

Publicat

14494649_1117273575032662_6416889365559471932_n

Weekendul acesta este unul dedicat muzicii clasice. Pe lângă „Duelul Viorilor”, iubitorii acestui gen se vor bucura de un nou concert susținut de Orchestra de Cameră „Augustin Bena” a județului Alba, dirijată de Liviu Cernat, alături de invitații Oana Bădescu și Mircea Lazăr. Spectacolul va avea loc duminică, 16 octombrie, de la ora 19.00 în Catedrala Romano-Catolică „Sfântul Mihail” din Alba Iulia. 

Duminică sunteți invitați să vă reîncărcăm bateriile pentru o nouă săptămână cu un concert al Orchestrei de Camera „Augustin Bena ” a Județului Alba și soliștilor invitați Oana Bădescu și Mircea Lazăr, transmit organizatorii.

Veți petrece clipe minunate ascultând concertele pentru vioară și flaut din creația compozitorilor J.S. Bach și A. Vivaldi și din seria celebră a Concertelor Brandenburgice, Concertul Brandenburgic nr. 6, în acustica deosebită a Catedralei Romano – Catolice „Sfantul Mihail” din Alba Iulia.

Intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax