Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Primăria Aiud organizează dezbatere publică asupra proiectului bugetului de venituri și cheltuieli pe 2014

Publicat

Primăria Municipiului Aiud organizează consultare publică asupra proiectului  bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Aiud pentru anul 2014. Dezbaterea va avea loc duminică, 2 februarie, de la ora 14.00, la sediul primăriei.

Sumele alocate Municipiului Aiud de Consiliul Județean Alba, repartizate conform prevederilor Hotărârii nr. 25 adoptată în ședința ordinară din 30.01.2014 au fost comunicate cu adresa înregistrată la sediul Municipiului Aiud cu nr. 1391 din 30.01.2014.

Proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Aiud pentru anul 2014 este afișat din data de 08.01.2014 la sediul Primăriei Municipiului Aiud și pe site-ul instituției. Dezbaterea publică va avea loc la data de 2.02.2014, începând cu ora 14.00 la sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C. Brătianu Aiud.

Aceasta este organizată în conformitate cu prevederile Legii nr.273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Legii nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările şi completările ulterioare.

La capitolul Investiţii, în proiectul de buget pe anul 2014 sunt incluse lucrări de reabilitare la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu”, la Cetatea Aiudului, dotări la Baza Sportivă Aiudel, la Centrul de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc „Sfântul Nicolae”. De asemenea, sunt avute în vedere locuinţe sociale pe strada Hotar, reabilitarea Parcului Municipal, dotări la Baia Publică, modernizări şi reabilitări la sistemele de alimentare şi canalizare, reabilitarea sistemului termic şi dotări la spital, a Căminului Cultural Ciumbrud, construirea sălii de festivităţi Sâncrai şi documentaţia pentru reabilitarea Centrului Cultural „Liviu Rebreanu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax