Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DUMINICĂ: PROTEST la Alba Iulia. „Marș pentru justiție! Nu vrem să fim o nație de hoți!”

Publicat

Un nou protest se anunță duminică la Alba Iulia. „Marș pentru justiție. Nu vrem să fim o nație de hoți!” este numele ales de această dată pentru manifestarea care va avea loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 18.00. Plecare se va face din fața Prefecturii Alba.

„Hoția nu e doar materială, hoția e și de suflete, de speranță, de viitor pentru copiii de astăzi. „Asta-i viața” a râs Iordache, cel cu OUG13 din iarnă, când, la fix doi ani de la Colectiv, membrii de vază ai pesedeului se întâlneau la o cârciumă să îl sărbătorescă pe Dragnea. Împotriva corupției materiale se pot da legi, mări pedepsele, împotriva alterării morale, a coruperii unui popor prin ducere la indiferență, resemnare și plecare în bejenie nu se pot da legi. O să ieșim iar 1000-2000 de persoane la acest marș. Tu, cel care citești și ești din București sau alt oraș mare, de ce nu ieși? De ce te-ai resemnat? Cetățeni model într-o țară stricată dar cu sentimentul că facem tot ce ține de noi atunci când totuși renunțăm pentru că „nu are rost, oricum nu se schimbă nimic.” (Aly Elsiddig). Din dorinta de solidarizare cu acest protest organizat de Coruptia Ucide în data de 8 în București, în Alba Iulia ieșim în strada în zilele 11-12 (noiembrie), din dorinta de a protesta legal! Mai devreme de 48 de ore de la declararea unui protest din păcate nu se poate”, transmit oragnizatorii manifestării.

Protestul va avea loc în data de 12 noiembrie, simultan cu alte orașe din țară și din Europa, printre care Milano, Londra, Zurich, Munchen, Bruxelles.

“A fost adoptat prin OUG modificarea codului fiscal. Atât mediu privat și de stat o sa primească un salariu mai mic. Modificări făcute cu mai puțin de 2 luni, deși legea spune că nu ai voie să faci modificări legale, cu mai puțin de 6 luni, pentru a avea o predicție financiară. Piețele au reacționat, euro sare de 4.7 lei.
Pilonul II de pensii se naţionalizează, a scăzut contribuția de la 5.1 la 3.7%
Legile justiției sunt în parlament, unde urmează să fie votare până la sfârșitul anului. Acestea o să distrugă independenţa sistemului de justiție, care o să devină o marionetă a guvernului”, mai scriu organizatorii, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax