Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Reînvierea jocurilor copilăriei, în Cetatea Alba Carolina. Proiectul „Îţi arăt că pot”, al echipei din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia

Publicat

11220073_517128541770004_7033844397046104519_n În incinta Liceului cu Program Sportiv a avut loc deschiderea activităților din cadrul proiectului ”Îți arăt că pot”, inițiat de către echipa Flash alcătuită din șapte elevi ai liceului – Daniela Raluca Lungoci, Andreea Fleșer, Iuliana Petrifalean, Paula Nicoleta David, Karina Diana Sulumete, Amela Smajlovic, Alexandru Danci și coordonată de profesoara Mirela Jurcă.

Dorința elevilor de a renaște jocurile copilăriei și de a face cunoscute afecțiunile care apar în organism datorită utilizării îndelungate a gadgeturilor a fost prezentată mai întâi profesorilor, în sala profesorală a liceului. Aici, echipa proiectului a împărțit fluturași și a lansat invitația la mișcare și în rândul profesorilor.

Între orele 10.00 – 11.00 echipa Flash a pășit în clasele liceului, invitând elevii la activitatea ce se va desfășura duminică, 17 mai, începând cu ora 14.00, în Cetatea Alba Carolina. Evenimentul din zona statuii lui Mihai Viteazul este menit să „reînvie” jocurile copilăriei și să elimine pentru un timp scurt gadgeturile din viața participanților.

Tot în clase, membrii echipei au împărțit fluturași și au prezentat o scurta scenetă numită ”Sedentarismul”, care reperezintă schimbarea mentalității unei adolescente care alege mișcarea în defavoarea gadgeturilor.

În pauza mare (10.50 – 11.10), echipa Flash a discutat cu elevii la standul aplasat la intrarea principală a liceului despre jocurile copilăriei, despre sedentarism și au jucat împreună ”Așchie” (unul dintre jocurile copilăriei).

Proiectul este finanţat de Fundaţia Comunitară Alba prin Programul YouthBank.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax