Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: RESTRICŢII de circulaţie în Alba Iulia. Demonstraţii de intervenţii cu maşini şi bodyguarzi

Publicat

politia trecere de pietoni Duminică, 11 iunie, pentru trei ore, circulaţia va fi restricţionată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Va fi o demonstraţie de intervenţii cu maşini şi bodyguarzi, eveniment inclus în programul Campionatului european „Gărzi de corp” 2017, ce se desfăşoară în aceste zile la Alba Iulia.

Va fi închis circulaţiei publice tronsonul bulevardului, între străzile Cloşca şi Vasile Goldiş, pentru trei ore, duminică, 11 iunie (orele 14.00-17.00).

În programul campionatului de la Alba Iulia mai sunt incluse, sâmbătă, după ora 15.00, probe de gardare VIP, demonstraţii de lupte corp la corp, în Piaţa Cetăţii, iar duminică, după ora 9.00, demonstraţie de intervenţie pentru verificarea amplasării unor materiale explozibile pe maşini.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Bodyguarzi români și străini în acţiune, la Alba Iulia. Demonstraţii de escortare a VIP-urilor şi intervenţie în caz de atac

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax