Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ASTĂZI: Se anunţă noi proteste la Alba Iulia. Miting la Prefectură şi flashmob în Cetate, pentru Justiţie

Publicat

Grupul organizat pe reţeaua de socializare “Albaiulia civică rezistă” anunţă noi proteste, duminică seara. Mobilizarea pe Facebook este pentru ora 18.00, în faţa Prefecturii Alba şi, o manifestare mai specială, de la ora 19.30, în Cetate: flashmob pentru susţinerea Justiţiei.

„Se cuvine să rezistam prezentului și să ne pregătim viitorul”, este parte din discursul Regelui Mihai în Parlamentul României, la 25 octombrie 2011, ce i-a inspirat pe manifestanţi să se pregătească de un nou protest în acest weekend.

“Acest discurs al Majestăţii sale ne face să ne gândim ce vrem pentru viitor. Iar aceste vorbe sunt valabile în aceste zile de răstriște, când hoții fac ce vor cu viitorul nostru. Dar noi nu ne dam bătuți, ci continuăm”, este mesajul transmis pe Facebook.

Iar de la ora 19.30, la Monumentul Eroilor din capătul Bulevardului Transilvaniei, se anunţă flashmob.

“Duminică, încercăm și altceva. Haideți să ne strângem cu toții la ora 19.30 la Monumentul Eroilor din capătul Bld. Transilvaniei și să facem cel mai mare flashmob pentru susținerea Justiției. După ce ne strângem, ne punem benzi negre pe ochi și vom sta în tăcere timp de 30 de minute. Fără să vedem, fără să putem spune ceva. Neputincioși. Așa cum va deveni Justiția în România

Mesajul va fi pașnic, puternic și clar: După adoptarea legilor justiției, magistrații din România vor deveni neputincioși în fața furtului, abuzului și violenței grupurilor infracționale din România. Și la fel vom deveni noi toți. Opriți modificarea legilor justiției!”, scrie în descrierea evenimentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax