Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Adriana Săftoiu analizează criza majoră prin care trece Partidul Naţional Liberal

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Adriana Săftoiu vine la “Jocuri de Putere” şi analizează criza majoră prin care trece Partidul Naţional Liberal. Vei afla cum arată PNL în interior şi daca se poate sau nu se poate reforma fără un audit extern în perspectiva alegerilor din 2016. De ce boli ale tranziţiei suferă liberalii? Sunt ele vindecabile? Ce aşteaptă românii de la cel mai mae partid al dreptei?

De asemenea, Adriana Săftoiu îţi va spune cum a ajuns Traian Băsescu umbra lui Corneliu Vadim Tudor – populist, anti-american şi anti-european. Care sunt asemănările cu Vladimir Putin? Cand s-a transformat fostul Presedinte?

Răspunsuri de la fostul purtător de cuvânt al Palatului Cotroceni dar şi al premierului Radu Vasile – perioadă în care a lucrat îndeaproape cu actualul vicepremier Costin Borc, fost şef al Cancelariei lui Radu Vasile!

Iar de la ora 22.30, economistul Florin Cîțu face demonstrația efectelor devastatoare ale ultimelor măsuri „economice” ale lui Victor Viorel Ponta şi-ti arată cât de mare este riscul să ne întoarcem la cifrele crizei din 2009.
Vei vedea de ce crede Cîţu că un deficit bugetar de aproape de 3% în 2016 reprezinta un eşec din start al Guvernului, dar şi de ce nu stau în picioare calculele lui Eugen Orlando Teodorovici, ultimul ministru al Finanţelor din Cabinetul Ponta. EXCLUSIV: Care este cifra uriasa drenata de camarila fostului Premier si cati bani au ajuns dintre acestia chiar in conturile, buzunarele si investitiile Premierului Ponta?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax