Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Duminică seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Alina Gorghiu, în dialog cu Rareş Bogdan. Păgubiţii creditelor în franci elveţieni şi parlamentarii

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Duminică seara, de la ora 21.00, la “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan, pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi la dezbateri despre cele mai importante subiecte ale momentului.

De la ora 21.00: PNL are un singur preşedinte. Alina Gorghiu, în dialog cu Rareş Bogdan. Despre recuperarea PNL. Precizări despre afirmația legată de Dacian Cioloş.

Dialogurile Dreptei: Nicuşor Dan în studio şi cel mai recent sondaj de opinie. Cum ajunge USR a treia forță politică a țării.

De la ora 21.30: Păgubiţii creditelor în franci elveţieni şi parlamentarii, față în față. Copii rămaşi fără case, familii destrămate. Drama ca modus Vivendi. Despre convertirea creditelor. Despre vinovăție. Despre faptul că vinovatul moral refuză să-şi asume o soluție.

De la ora 23.00: Comedie pe pâine! Umbra lui Caragiale în sec. 21. Protagoniştii filmului „Două lozuri”, la „Jocuri de Putere”. Dorian Boguță, Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol, însoțiți de regizorul Paul Negoescu, spun povestea scenariului inspirat din „Două Loturi”, dar şi din aventurile românilor în țara Loteriei după revoluție!

Totul într-o emisiune marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV şi Realitatea FM 

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax