Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Despre Sănătatea din România, despre turism și Crăciun

Publicat

rares bogdan În această seară, unul dintre medicii pe care Occidentul dar și țările Golfului şi-i doreşte cu ardoare, vine la “Jocuri de Putere” şi face radiografia unui sistem de sănătate îmbolnăvit de oamenii care nu-l înţeleg. Vei afla de ce se încăpăţâneze să rămână în România, cum se poate face medicină performantă jonglând printre catastrofe şi care este reţeta succesului său.

Iar de la ora 22.00, fostul ministru de Externe Mircea Geoană şi vicepreşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Alin Burcea, analizează efectul conflictului ruso-turc asupra economiei României. Cum poate fi “ocupată” Antalya după ce a fost golită de ruşi? Cum rescrie eşecul “primăverii arabe” interesele geostrategice ale Estului Europe? Sunt turiştii ruşi o mină de aur sau doar un deziderat? Se va schimba ceva în 2016 pentru România? După eșecul „primăverii arabe” a căzut Egiptul și Tunisia ca destinații de vacanță, apoi a venit randul „cutremurul politico-economic” al Greciei în mai-iunie și acum se pregătește de crah Antalia-Belek-Alania-Lara unde peste 5 milioane de turiști din fostele țări din URSS își făceau vacanțele. Cum va reacționa Turcia? Vor scădea prețurile pentru occidentali, inclusiv români.

Nu rata, de la ora 23.00, o analiză chirurgicală a unui paradox istoric şi isteric: de la Constantin Brâncoveanu, cel care a ajutat creştinătatea răsăriteană să rămână ortodoxă la intersecţia dintre ruşi, habsburgi şi otomani, la tendinţa bruxelleză de a înlocui “Crăciun fericit” cu “Felicitări sezoniere”. Cine subminează identitatea creștină a Europei? Cui îi tremură nădragii la Bruxelles?

Răspunsurile astă-seară la “Jocuri de Putere”, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali, pe Realitatea TV.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax