Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV. Documente în premieră despre implicarea lui Iliescu în „lovitura de stat” și Mineriadă

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” vei fi martorul unor dezvăluiri care îi vor face să tremure pe Ion Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Măgureanu. Invitatul special al lui Rareş Bogdan, istoricul Alex Mihai Stoenescu, vine cu documente în premieră care vor demonstra implicarea celor patru în deturnarea lui 21 decembrie 1989 şi apoi desăvârşirea operaţiunii din 13-14-15 iunie 1990.

Unde a fost facut planul de suprimare a celor ce credeau în democraţie în 1990.  Care a fost scopul aducerii minerilor? Cine i-a coordonat la Bucureşti? De ce a fost clasat Dosarul revoluției?

Iar de la 22.45 la 00.30 vei afla totul despre cazul care a zguduit Romania şi a scos-o din nou din amorţire: moartea poliţistului Bogdan Gigină. De ce este evenimentul învăluit în mister, cine întreţine vălul de tăcere, filmul evenimentului, imagini în premieră, mărturii cutremurătoare! Ce a dus la reacţia fermă a societatii civile, cum reacţionează partidele politice, de există suspiciuni după reacţiile MAI, ce spune legea, cine a încercat să manipulaze!

Cum se traduce tacerea vicepremierului Gabriel Oprea? Care este adevărul despre coloana oficială folosită de al doilea om din Guvern? Avea sau nu dreptul la un antemergător pe motocicletă? Trebuie să demisioneze? De ce a murit Bogdan Gigică? Cine sunt vinovații? Analiza completă a cazului care a demonstrat ca România nu doarme!

Nu rataţi trei ore şi jumătate de foc la “Jocuri de Putere”, între 21.00 şi 00.30, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi excepţionali, doar pe Realitatea TV, Realitatea FM şi realitatea.net!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax