Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ seara la “Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Vasile Dîncu, despre conflictele de pe scena publică. Misterul din spatele vizitei unui demnitar rus

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte o înregistrare excepţională cu Vasile Dîncu, în care vicepremierul vorbește despre conflictele de pe scena publică, precum şi despre rolul vital al presei și al societatii civile în reforma morală a României.

De la ora 21.15, regizorul de teatru de talie mondială Alexander Hausvater îţi va spune de ce este importantă societatea civilă pentru restartarea moravurilor româneşti, cum poate “strada” să-şi piardă vocea după ce a reuşit să dea jos Guvernul Ponta şi cum vor ieşi instituţiile de cultură de sub presiunea Legii clădirilor cu risc seismic.

Rămâi la “Jocuri de Putere” şi de la ora 22.00, pentru a afla de la omul care a gândit primul plan de gestionare a clădirilor cu risc seismic, Nicolae Noica, unde au greşit autorităţile când au decis închiderea instituţiilor publice cu “bulină roşie”.

De asemenea, fostul ministru al Lucrărilor Publice îţi va spune cum trebuie prioritizat planul de infrastructură, astfel încât România să-şi conecteze economia la căile de comunicaţie europene eficient, nu prin decizii luate sub presiunea alegerilor sau de către incompetenţi. Cum se va sfârşi aventura Orăştie – Sibiu? Cât de importantă este Autostrada Piteşti – Sibiu? Mai pot fi legate provinciile istorice prin autostrăzi în 3 ani, până la aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire?

Şi nu în ultimul rând, de la ora 23.00 urmăreşte discutia dintre Rareş Bogdan şi fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu pentru a înţelege totul despre ciudata vizită a preşedintelui Dumei de Stat, Serghei Nariskin, la Bucureşti, deşi se află pe lista demnitarilor ruşi care nu au voie să intre pe teritoriul UE. Vei descoperi, de asemenea, cum trebuie citită decizia Moscovei de a amplasa în Siria 400 de rachete după doborârea avionului de vânătoare SU-24 de către aviaţia turcă, dar şi în ce măsură a trecut pericolul unui conflict militar între urmaşele a două imperii.

Totul, astă seară, la “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax