Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: Sesiune de testare MENSA România la Alba Iulia. Înscrieri până joi şi criterii de admitere

Publicat

test de inteligentaMensa România organizează o nouă sesiune de testare la Alba Iulia. Duminică, 19 octombrie, cei interesaţi să-şi valideze inteligenţa sunt aşteptaţi la Colegiul “Horea, Cloşca şi Crişan”.

Mensa România continuă campania de racolare a românilor inteligenți prin organizarea unor sesiuni de testare în cele mai importante orașe ale țării.

Mensa România, organizație afiliată MENSA International, organizează o nouă sesiune de testare la Alba Iulia. Cei care doresc să-și valideze inteligența printr-un test aprobat de Mensa International, administrat și supravegheat de reprezentanți Mensa România, cu rezultat recunoscut internațional, sunt invitați duminică, 19 octombrie 2014, ora 11.00, la Colegiul Naţional “Horea, Cloșca și Crișan”.

Înscrierile la testare se pot face pe www.mensa-romania.ro până în data de16 octombrie 2014.

Criteriul de admitere in Mensa este obținerea la un test de inteligență a unui scor care să plaseze solicitantul în procentul de 2% din populație cu cel mai ridicat IQ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax