Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ | Skirt Bike în Alba Iulia: Frumuseţea şi eleganţa femeilor va fi etalată la Parada Bicicletelor. Vezi traseul

Publicat

Duminică, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, începând cu ora 16.00, femeile de toate vârstele, active, optimiste, chic, dedicate unui stil de viaţă sănătos şi modern pot participa la SkirtBike. Reprezentantele sexului frumos sunt invitate să participe la eveniment îmbrăcate în ținute cât mai chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare.

Întâlnirea va fi în Piața Cetății (în fața Universității 1 Decembrie Alba Iulia). Traseul pe care biciclistele vor pedala este Piața Cetății – Strada Mihai Viteazu – Aleea Sfântul Capistrano – Aleea Sfântul Eugeniu – Strada Mihai Viteazu – Parcul Unirii – Bulevardul Transilvaniei – Strada Nicolae Iorga – Strada Patriarh Miron Cristea – Strada Gabriel Bethlen – Strada Andrei Șaguna – Strada Muzeului – Strada Mihai Viteazu – Piața Cetății. Doamnele și domnișoarele sunt invitate să participe la eveniment în ținută cât mai colorată, iar bicicleta sa fie împodobită cu baloane, flori și alte accesorii chic.

Măcar o dată sau de două ori pe an, femeile pot pedala în siguranță pe stradă, alături de alte femei, îmbrăcate elegant, așa cum probabil nu o fac în mod obișnuit, la o paradă dedicată lor. Mai mult decât atât, la SkirtBike se creează prietenii frumoase, se claxonează pe stradă când se întâlnesc pe două roți. Frumuseţea oraşului, energia de care ne umple ciclismul şi fetele minunate din oraşul nostru au au creat SkirtBike Alba Iulia. Evenimentul se se adresează femeilor interesate de partea frumoasă a vieții, atente la tendințe şi care aleg să se menţină sănătoase.

Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi. Acţiunea a fost lansată în 2010, iar anul acesta, pe lângă Bucureşti, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Iasi, Sibiu, Timisoara, Brasov, Arad, se va organiza şi la Alba Iulia.

SkirtBike îşi propune să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mijloc de transport de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea sau imaginea, putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea şi frumuseţea.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax