Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DUMINICĂ: „Ștafeta Veteranilor” ajunge la Alba Iulia. Militari și voluntari, așteptați în Cetatea Alba Carolina

stafeta veteranilor

Publicat

Duminică, 21 octombrie, între orele 11:00-12:30, un număr de 35 de voluntari din Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” vor alerga, alături de purtătorii „Ştafetei Veteranilor”, pe traseul Colegiul Militar – Cetatea Alba Carolina, în semn de preţuire şi respect pentru pentru toţi veteranii României.

Mişcarea este şi va rămâne mereu alegerea cea mai bună în depăşirea tuturor încercărilor, a solicitărilor şi un mijloc de a le învinge. Cu acelaşi entuziasm şi atitudine de adevăraţi camarzi, elevii colegiului militar albaiulian, s-au implicat, şi în acest an, în acţiuni şi manifestări dedicate Zilei Armatei României.

Ştafeta Veteranilor se desfăşoară în perioada 8-25 octombrie 2018 şi presupune purtarea unei ştafete, reprezentată de către o culoare a drapelului tricolor, pe trei trasee simbolice (albastru, galben și roșu). Alergătorii însoțiți de bicicliști pleacă din Tulcea, Giurgiu şi Timișoara, și se întâlnesc pe 25 octombrie la Carei, ultima localitate eliberată în cel de-al Doilea Război Mondial.

Voluntarii poartă tricoul cauzei Invictus, cauză care sprijină luptătorii răniți în teatrele de operații să participe la Invictus Games, mulți dintre aceștia alegând să facă și fundraising pe paginile personale care pot fi găsite la adresa www.invictusromania.galantom.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate