Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DUMINICĂ: Tropote și cai putere, în țara vinului, la Alba Iulia: Concurs de tracțiune cabalină, degustări de vin și muzică

Publicat

Spectacolul cailor putere, eveniment promovat de PNL Alba Iulia revine. Duminică, 9 octombrie, la poligonul Jandarmeriei de la Micești locuitorii din Alba Iulia și nu numai sunt invitați la Tropote în Țara Vinului. 

Concurs de tracțiune cabalină, demonstrație motocross, cel mai frumos cal, echitație demonstrativă, expoziție de vânzare pentru must vin și produse tradiționale sunt cele mai importante puncte ale evenimentului.

De asemenea nu vor lipsi momente cu muzică folclorică, dar și momente de muzică ușoară.

”Tropote în Țara Vinului rămâne unul dintre evenimente care a adus, de fiecare dată, la un loc, relaxarea și distracția, totul în preajma câtorva dintre cele mai prezente simboluri din această zonă, mândria din curțile multor gospodari de-ai locului, caii și vinul. Și în acest an, într-un spectacol combinat… al cailor putere pe care PNL Alba Iulia îl regizează și-l pune în scenă la Micești.

Duminica aceasta, de la ora 12.00, pasionații de stil, forță și viteză, dar și iubitorii de muzică populară și mâncare tradițională, sunt așteptați în Poligonul Jandarmeriei. O atmosferă de excepție, pregătită în detaliu, premii, concursuri, secvențe demonstrative de călărie, show moto și alte surprize, toate vor garanta momente de petrecere și voie bună, autentică, românească”, au precizat reprezentanții PNL Alba Iulia într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 05.10.2022 at 15:46

    Acum e momentul (la PNL mă refer) să achiziţionaţi nişte armăsari puternici, să vă mai urce pocentul până la alegeri. Nu pierdeţi ocazia, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax