Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Duminică: Turneu de fotbal în Cetatea Alba Carolina. Echipele vor fi formate din mamă, tată și copil. Regulament și înscriere

Publicat

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită duminică la Alba Iulia, printr-un turneu de fotbal la care pot participa familiile. 

De la ora 13:00, în Piața Cetății, se va juca fotbal 3 la 3. Fiecare echipă va fi alcătuită din mamă, tată și copil, care își pot pune echipamentul de fotbal pentru a înfrunta o altă echipă similară.

Regulamentul nu interzice galeriile, astfel încât prietenii sunt bineveniți pentru scandări și încurajări.

Evenimentul este organizat de AJF Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia, Primaria Municipiului Alba Iulia și Jandarmeria Alba.

Regulament:

– Pot participa băieți între 8-12 ani împliniți și fete între 8-14 ani împliniți. În rolul de Tata și Mama pot intra în joc și Bunicul sau Bunica.

– Timpul de joc: maxim 10 minute;

– O echipă este desemnată câștigătoare dacă înscrie două goluri mai mult ca echipa adversă, sau are un gol mai mult marcat la finalul celor 10 minute;

– Dacă la finalul celor 10 minute scorul este egal, se vor executa lovituri de departajare din poartă în poartă fără portar.

După seria de 3, dacă nu avem o echipă câștigătoare, vor executa din nou câte unul, până când o echipă înscrie un gol mai mult ca echipa adversă.

– Suprafața de joc este 20 / 10 metri, cu porți mici de 1 metru;

– Nu există offside și portar (regulamentul miuței din copilărie).

Înscrierile se vor face pe whatsapp la numărul de telefon: 0741 046 153 (Mihai Țîra), începând de joi 11 mai 2023.

Data limită de înscriere este 21 mai 2023, ora 12:00, sau în ziua turneului la cortul special amenajat din apropierea terenului de joc, pana la ora 12:00.

Împerecherea echipelor înscrise se va face la ora 12:30, urmând să se joace în sistem eliminatoriu, până la semifinale, finala mică și finala mare.

Fiecare familie va primi diplomă de participare, iar echipele ajunse în semifinale vor primi trofee pentru locurile 1, 2, 3 și 4.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax